marți, 31 ianuarie 2012

Bucureştiul ar putea rămâne fără gaze!!

Extraordinar! Nu-mi vine să cred ce citesc.
Şedinţă la Ministerul Economiei. S-a solicitat sporirea importurilor de gaze naturale. Există pericolul ca cetăţenii Bucureştiului (şi poate nu numai) să rămână fără căldură. Şocant este nu că se poate întâmpla asta, ci că se întâmplă după nici o săptămână de temperaturi mai serioase, de iarnă. Să fim serioşi, până acum a fost un fel de primăvară! Păi atunci, unde sunt munţii ăia de gaze inmagazinate în subteran care, ne asigurau oficialii TRANS şi ROMGAZ, sunt suficienţi să trecem prin iarnă? Ce naiba ne făceam dacă începea gerul din Noiembrie, ca în alte dăţi?
Nu cred în teoriile care văd conspiraţii peste tot. Nu cred că asta face parte dintr-un plan de diabolizare a Puterii. Deşi, vorba cuiva, urlătorii din piaţă n-or să strige „Jos Oprescu, ci, evident, „Jos Băsescu”! Pentru că, nu-i aşa, tot „tiranul” e de vină că nu-i gaz pe ţeavă!
Mai degrabă cred în realitatea prostiei româneşti şi a muncii specific „la stat”, extenuantă între 10.00 şi 10.05, când se mută dosarele de pe un birou pe altul şi când se calculează sporurile de neimaginat pentru un truditor la patron. Cu adăugirea că ultimului nu-i arde de ars prin pieţe şi „agore”, pentru că are treabă.
Pe bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu