miercuri, 27 ianuarie 2010

ZÂMBETONIERA.... cimeeent!


Am comis-o şi pe asta!
Am reuşit sa realizez a doua carte de epigrame, culese în doi anişori.
Aş adăuga la lista de mulţumiri şi pe Băse, care a numit acelaşi guvern. Chiar mă îngrijoram, când erau alegerile că, dacă ieşea Prostănacul, se schimba guvernul şi se duceau dracului 30% din epigrame, care erau cu Boc şi boccii săi!
Vă aştept luni, 1 februarie, ora 17.30, la Biblioteca Metropolitană din Bucureşti, în piaţa Amzei, la lansarea oficiala a carţii.
Lansarea mai neoficială va avea loc pe 7 februarie, la Club Mojo, cu ajutorul prietenilor de la BOCANCUL LITERAR, la seara Pariului Pe Prietenie de la ora 18.00. Pentru cine nu ştie, Club Mojo este fostul Backstage, pe Gabroveni, 14.
Printre invitaţi, Eugen Avram, Make şi... mai aştept confimări.
Să fiţi atenţi ca strada e ţăndări si se merge doar pe un podeţ pe partea cu clubul. Ar fi indicat să renunţaţi la maşini, pentru ca nu ştiu să văspun unde să parcaţi staţia de metrou Unirii e la doi paşi şi... au bere bună la Mojo!
P.s. Acum, ca ZÂMBETONIERA e realitate, (s-a întărit), pot face si distribuire. Cine o doreşte, ma poate contacta pe mail şi o trimit pe poşta, sistem ramburs. Costul cartii, fara costurile de expediere, este de 13RON.

2 comentarii:

  1. Nu credeam sa ma loveasca,
    Chiar atata nenoroc...
    Cineva sa multumeasca
    Lui Basescu si lui Boc?!

    Felicitari domnule L.G. ; si asteptam si restul zidului.
    cu respect stelian ologu

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare ăştia-n parte
    Mi-au venit cu ajutoare.
    Mi-au salvat juma' de carte
    Şi-am subiecte-n continuare

    RăspundețiȘtergere